Kan ik logs bekijken van alle wijzigingen die zijn aangebracht in contactgegevens?

Gewijzigd op Fri, 26 Aug 2022 om 09:40 AM

Ja, dat kan. Dit is handig om te zien wie wanneer welke aanpassingen heeft gedaan en om indien nodig oude contactinformatie terug te zetten.

Zoek in het Relatijlijst-scherm naar de relatie waarvoor u alle wijzigingen wilt bekijken en klik op het 'humburger'-pictogram aan de rechterkant en kies menu-optie Wijzigingen bekijken.

Het volgende scherm wordt getoond:

U ziet voor de betreffende relatie wat er in het verleden is veranderd, wanneer en wie. Binnen het scherm heeft u de mogelijkheid om te filteren op een bepaalde periode en op een collega / gebruiker.

Om een specifieke wijziging terug te zetten, selecteer deze aan de linkerkant en klik op Wijzigingen terugzetten om de aanpassing door te voeren. Het scherm wordt gesloten en de aanpassing is gedaan.

Is het niet mogelijk om de gewenste informatie terug te halen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht helpen.