Ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie en schakel desgewenst de synchronisatie van uw contacten en/of agenda in. Voor beide onderdelen zal er een zogenoemde CalDAV / CardDAV-account worden aangemaakt. DAV is een standaard protocol dat is ontworpen om gebruikers in staat te stellen om toegang te krijgen tot- en het delen van contactgegevens en agenda's op een server.

Nadat u een van de opties activeert dan wordt direct een mail naar u verzonden hoe u de DAV sync-account op uw apparaat moet configureren.

Alle contacten en de agenda in SpinOffice kunnen worden gesynchroniseerd met uw Apple (Mac & iOS) of Android smartphone en tablet. De contacten worden toegevoegd als groep binnen de standaard Contacten-App van het apparaat, de agenda wordt als aparte agenda aan de standaard Agenda-app toegevoegd.