• Zorg er eerst voor dat u binnen SpinOffice de agenda-sync heeft geactiveerd, ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie.
  • U dient vervolgens op uw Android toestel eerst een agenda client uit de Google Play Store te downloaden die CalDAV toestaat. Een voorbeeld van een gratis applicatie waarvan wij weten dat deze goed werkt, is CalDav Sync Adapter.
  • Ga op uw apparaat naar Instellingen -> Accounts -> Account toevoegen en selecteer CalDavSync Adapter.
  • In het volgende scherm, kiest u Handmatig ingeven optie en vul de volgende gegevens in:
    • Email: [voer het e-mailadres in waarop u de activeringse-mail heeft ontvangen]
    • Password: [het wachtwoord waarmee u inlogt binnen SpinOffice]
    • URL: https://sync.spinoffice-crm.com/addressbook.php/
    • Accountnaam: [geef hier een beschrijving]
  • Vervolgens klikt u op Register om de synchronisatie te starten.
  • Indien alles correct is geconfigureerd, start de synchronisatie automatisch.
  • Klik op Sync alles om de configuratie van uw CalDAV account af te ronden.
  • Open de agenda applicatie en zorg er voor dat de SpinOffice agenda zichtbaar is. Indien dit niet het geval is klik dan Meer -> Beheer Agenda’s en activeer de agenda.

Het kan even duren voordat alle afspraken uit SpinOffice op uw Android staan. Dus houd geduld en ga niet direct de instellingen aanpassen als er niets gebeurd. Mocht echter na 30 minuten de agenda nog leeg blijven, neem dan contact met ons op.