Indien er bij het aanmelden bij de CalDAV-account op uw iPhone, iPad of Android-apparaat de error 'Controle CalDAV-account mislukt' wordt getoond, dan is er een authenticatie probleem.

CalDAV account verification failed

Hoe dit op te lossen?

1. Voer opnieuw uw wachtwoord in en klik op Gereed. Wanneer er blauwe vinkjes verschijnen aan de rechterkant, wordt het account herkend en zal het weer werken.
  2. Als dat het probleem niet oplost, verwijdert u het CalDAV-account en voegt u het opnieuw toe.
  3. Indien de error blijft verschijnen:
    1. Ga naar SpinOffice CRM en reset uw wachtwoord onder menu-optie Extra -> Wachtwoord wijzigen.
      (Let op dat dit nieuwe wachtwoord vanaf dat moment van toepassing is bij het inloggen binnen SpinOffice)
    2. Probeer dit nieuwe wachtwoord binnen de configuratie van het CalDAV-account.
    3. Als dat het probleem niet oplost, verwijdert u het CalDAV-account en voegt u het opnieuw toe.

Uiteindelijk is het belangrijk dat de CalDAV-account blauwe vinkjes weergeeft aan de rechterkant. Dat betekent een succesvolle verbinding!

CalDAV account