CalDAV is een protocol dat wordt gebruikt om agenda's te synchroniseren.

Met behulp van DAV-protocollen kunnen gebruikers hun contactpersonen (CardDAV) en agenda (CalDAV) synchroniseren met apparaten en toepassingen die worden ondersteund door DAV. Het is relatief gemakkelijk in te stellen.

U dient eerst de agenda- of relatie sync in SpinOffice te activeren, daarna ontvangt u een e-mailbericht waarin we de stappen beschrijven hoe de sync account in te stellen op uw Apple (iOS & OS X) of Android apparaat.

Indien er bij het configureren van- of het verbinden met de CalDAV-account op uw iPhone, iPad of Android-apparaat de error 'Controle CalDAV-account mislukt' wordt getoond, dan is er een authenticatie probleem. Lees hier hoe dit op te lossen.