CalDAV is een protocol dat wordt gebruikt om kalenders te synchroniseren.

Met behulp van DAV-protocollen kunnen gebruikers hun contactpersonen (CardDAV) en agenda (CalDAV) synchroniseren met apparaten en toepassingen die worden ondersteund door DAV. Het is relatief gemakkelijk in te stellen. Nadat u de agenda- of relatie sync in SpinOffice heeft geactiveerd ontvangt u direct een e-mailbericht waarin we de stappen beschrijven hoe u de sync account kunt instellen op uw Apple (iOS & OS X) of Android apparaat.