Installeer de Agenda Synchronisatie via CalDAV zodat events gesynchroniseerd worden van SpinOffice CRM naar iOS en vice versa! Volg de stappen in de gewenste handleiding hieronder.

• Zorg ervoor dat u binnen SpinOffice de agenda-sync heeft geactiveerd, ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie.
  • Op uw iPhone / iPad, ga naar Instellingen -> Agenda.
  • Klik op Accounts -> Nieuwe account -> Anders.
  • Selecteer Voeg CalDAV-account toe.
  • Het volgende scherm wordt getoond:
  • Voer de volgende gegevens in:
    • Server: sync.spinoffice-crm.com
    • Gebruikersnaam: [voer het e-mailadres in waarop u de e-mail naar deze pagina heeft ontvangen]
    • Wachtwoord: [het wachtwoord waarmee u inlogt binnen SpinOffice]
    • Beschrijving: kies bijvoorbeeld ‘Zakelijk' of 'SpinOffice agenda’
  • Klik op Volgende in de rechter bovenhoek en de account wordt geverifieerd.
  • Activeer Agenda en Reminders, en het volgende scherm wordt getoond:
  • We adviseren u om te kiezen voor Behoud op mijn iPhone zodat eventuele bestaande reminders niet verloren gaan.
  • Klik op Opslaan om de account toe te voegen aan uw iOS apparaat.
  • Alle agenda-items in SpinOffice worden nu in uw iOS Agenda applicatie getoond. U kunt in de agenda applicatie de kleur van deze agenda aangeven.
  • Om SpinOffice uw standaardagenda te maken, gaat u naar Instellingen -> Agenda -> Standaardagenda en selecteer de CalDAV account.
  • Agenda-items worden standaard gefetcht (opgehaald) en niet gepusht. Beheer het fetch schema op uw iPhone/iPad via Instellingen -> Agenda -> Accounts -> Nieuwe gegevens:
    • Scrol naar beneden om fetch periode aan te passen.
    • Bij ‘Handmatig’ worden uw afspraken gesynchroniseerd indien u de Agenda app op uw apparaat opent

Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat alle afspraken uit SpinOffice op uw apparaat staan. Dus wees niet te snel met het aanpassen van instellingen indien er niets gebeurd. Mocht de agenda na 30 minuten nog steeds leeg blijven, neem dan contact met ons op. Alle agenda-aanpassingen worden gesynchroniseerd binnen alle apparaten waar deze CalDAV account op is geconfigureerd.