Ja! Het is mogelijk om uw agenda in SpinOffice te syncen met uw mobiele apparaten (iPhone, iPad, Mac en Android).

Ga naar het menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie en activeer de Sync. Er wordt direct een zogenoemde CalDAV-account aangemaakt en de handleiding hoe u dit account op uw Apple (iPhone, iPad en Mac) en Android-toestel kunt configureren wordt per e-mail naar u verzonden. Indien geconfigureerd wordt de agenda weergegeven in de standaard Agenda-applicatie van het apparaat.