Het is mogelijk om alle SpinOffice relaties te synchroniseren tussen SpinOffice en de Contacten applicatie van Apple op een iPhone, iPad en Mac of uw Android-apparaten.

Ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie om de sync-account in te schakelen. Er wordt een zogenaamde CardDAV-account aangemaakt en de handleiding hoe u dit account in te stellen op uw iPhone of iPad wordt direct per e-mail naar u verzonden.

De synchronisatie is vrij koel in combinatie met de import van uw Apple contacten. De ideale volgorde van stappen is:

• Allereerst, maak SpinOffice de basis van alle contactinformatie.
  • Dus importeer uw Apple Contacten vanaf uw Mac-adresboek via menukeuze Extra -> Importeren -> Relaties.
  • Importeer uw relatiebestanden middels Excel export/import (ook via Extra -> Importeren -> Relaties).
  • Activeer de CardDAV Sync-account zoals hierboven beschreven.
  • Definieer in dat Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie scherm de relatietypes die u wenst te synchroniseren.
  • Op uw iPhone / iPad, volg de stappen in de handleiding die wij u per e-mail hebben verzonden.
  • Na configuratie, open de Contacten app en ga naar "Groepen" linksboven in om de SpinOffice groep te activeren.

Alle relaties die u in SpinOffice heeft gemarkeerd om te syncen (op basis van het relatietype), zijn nu in sync op alle apparaten waar u de CardDAV-account is geconfigureerd!!

Laat ons weten wanneer u een ondersteuning nodig heeft bij de configuratie.