Aan de slag met de e-Boekhouden.nl integratie

Gewijzigd op Thu, 09 Jun 2022 om 08:47 AM

SpinOffice CRM biedt een koppeling met e-Boekhouden.nl, een betaalbare boekhoudoplossing die intuïtief en eenvoudig werkt. Dankzij de koppeling met e-Boekhouden worden met één druk op de knop alle facturen en NAW-gegevens van uit SpinOffice naar uw boekhouding in e-Boekhouden geschoten. Relaties uit SpinOffice worden relaties in e-Boekhouden. Wel zo gemakkelijk dus!

Wat zijn de vereisten?

• een e-Boekhouden.nl account
  • de factuurmodule in SpinOffice CRM
  • een SpinOffice Pro- of Enterprise licentie

Wat zijn de te doorlopen stappen?

1. Meld u aan voor e-Boekhouden.nl
    Start met het maken van een gratis e-boekhouden.nl account. Heeft u al een account? Ga dan door naar stap 2.
  2. Maak een unieke API-key voor SpinOffice
    In uw e-Boekhouden.nl account, ga naar Integraties, genereer een API-key en kopieer deze naar uw klembord.
  3. Voeg de API-key toe in SpinOffice
    Ga in SpinOffice naar menu-optie Beheer -> Integraties en voer de e-Boekhouden.nl API-key van uw klembord in. Dat is het! U bent nu helemaal klaar om de e-Boekhouden.nl integratie in SpinOffice te gaan gebruiken.