Ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Mijn profiel om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Deze informatie wordt gebruikt voor uw persoonlijke e-mailhandtekening te vullen en voor het versturen van SMS-berichten (06-nummer).

Er is een standaard e-mailsjabloon in SpinOffice die is opgebouwd met informatie uit uw profiel. Hieronder de velden die in het standaardsjabloon worden gebruikt:

«Mijn Voornaam» «Mijn achternaam»

«Mijn Info1» (= functie)

«Mijn e-mail»

«Mijn mobiel»

Maak uw eigen e-mailsjabloon via Beheer -> E-mail -> E-mailsjablonen

Deze bovengenoemde merge-velden kunnen worden opgehaald uit de lijst in het drop down menu - Mijn lijst - in de menubalk van het sjabloonbeheer.

Upload uw bedrijfslogo om deze toe te voegen aan het standaard sjabloon.

We hebben gemerkt dat het creëren van e-mailsjablonen best ingewikkeld is. Neem gerust contact met ons op als u hierbij ondersteuning nodig heeft.