De mogelijkheid om notificaties te krijgen bij ieder nieuw e-mailbericht zonder de Postvak IN te openen is een erg handige functionaliteit die door veel van onze klanten enorm wordt gewaardeerd. U heeft de keuze uit een pop-up venster dat over uw hele scherm wordt getoond óf een slider die een paar seconde rechtsbovenin SpinOffice wordt getoond.

Hoe u deze functionaliteit kunt instellen? Ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Notificaties, activeer Notificaties en kies de wijze van melding.

Mac gebruikers dienen binnen hun lokale Mac computer nog wel de notificaties toe te staan via Systeemvoorkeuren; Notificaties en te scrollen naar SpinOffice.