Jazeker! Op basis van het e-mailadres wordt het bericht bij binnenkomst automatisch gekoppeld aan de desbetreffende relatie. U kunt vervolgens na beantwoording/behandeling de mail:

• afronden; de mail verdwijnt uit uw Postvak IN en is de mail nog wel zichtbaar in het archief van de relatie.
  • verwijderen; de mail verdwijnt uit uw Postvak IN en belandt in de prullenbak. Het bericht is niet terug te vinden in het archief van de relatie.

Zelfs wanneer u uw e-mail voor het eerst configureert in SpinOffice dan scant de applicatie alle berichten en worden berichten, indien een relatie aanwezig met dit e-mailadres, direct gekoppeld. Onbekende e-mailadressen zijn uw Postvak IN schuingedrukt en hebben een vraagteken-icoon. Door hierop te klikken kunt u direct dit e-mailadres samen met de juiste NAW-gegevens als nieuwe relatie aan SpinOffice toevoegen.