U kunt uw zakelijke en persoonlijke relaties importeren uit CSV of XLS bestand of van Apple Contactpersonen. Ga naar het menu-optie Extra -> Importeren -> Relaties importeren en maak uw keuze:

.CSV of .XLS bestand:

Selecteer de optie 'Vanuit CSV, XLS of .xslx format' en upload het gegevensbestand van uw lokale computer. Het enige wat u hoeft te doen is om een match te maken tussen de gegevens in de Excel-kolommen en het juiste veld in SpinOffice. De applicatie helpt in dit proces.

Bepaal ook het relatietype dat de relaties moeten krijgen. Indien dat niet wordt aangegeven dan is de standaard 'Import'. Het is mogelijk om via een massa aanpassing dit achteraf aan te passen indien nodig.

(Opmerking: Om het land-veld te kunnen importeren, zorg er dan voor dat de Excel kolom "Land" de twee letters ISO-landcodes bevat. Voor de volledige lijst: https://countrycode.org)

Apple Contacten:

Deze optie is alleen beschikbaar voor Mac en iPad gebruikers. Klik op de ‘Mac contacten’ optie om direct alle relaties te importeren. Op uw iPad vindt u deze optie rechtsboven in het scherm. De relaties die u vanuit Mac Contacten importeert krijgen in SpinOffice het relatietype 'Privé relaties'.

Massa import van relaties (vanuit Excel en Apple Contacten) tellen niet als item in uw Limited account.