Iedere prospect heeft een eigen relatiekaart met relevante contactinformatie en een archief met communicatie, documenten/bestanden, afgeronde taken, memo's etc. Om een selectie te krijgen van alle prospects, doet u het volgende:

• Ga op de kaart naar het veld ‘Relatietype’;
  • Klik eenmaal op het veld;
  • Kies 'Filter op' in het menu;
  • Type ‘Prospect’ en klik op ‘Filter relaties’;
  • Alle prospects worden getoond in de linkerkant van het scherm;
  • TIP: creeer een apart relatietype ‘Hot prospects’ o.i.d. om een onderscheid te maken tussen belangrijke- en minder belangrijke prospects. Ga naar menu-optie Extra -> Beheer -> Relatietype om nieuwe relatietypes te maken.

Combinaties van filters zijn mogelijk. Bijvoorbeeld het veld Relatietype en het veld Account Manager, of een combinatie van een relatiekaart-veld en een kenmerk. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld prospects filteren die aangevinkt zijn voor een product/dienst waarin ze geïnteresseerd zijn.