Ga naar Nieuw -> Taak om een taak voor een bepaalde relatie te maken of klik op het taakpictogram in de hoofdbalk. Alle taken worden weergegeven in je takenlijst, die  is te vinden onder menu-optie Ga naar -> Taken & Timesheet. Hier zijn alle taken per gebruiker te vinden. Je kunt alle taken rangschikken op status, aanmaak- of afloopdatum en op gebruiker.

Bij het aanmaken van een nieuwe taak kan je de prioriteit aangeven, de afloopdatum instellen en bijbehorende reminders. Indien je als team gebruik maakt van SpinOffice CRM dan kan je voor iedereen taken aanmaken en binnen de takenlijst beheren.

Meer informatie over taken kan je vinden in de SpinOffice handleiding.