U kunt individuele relaties handmatig toevoegen en een meerdere relaties importeren via een CSV / XLS relatiebestand en u kunt uw Apple-adresboek in één keer binnenhalen.

Een individuele relatie kan worden toegevoegd via de '+' knop boven de relatielijst aan de linkerkant van het relatiescherm. Een pop-up verschijnt waarin alle relevante informatie kan worden ingevuld. In het veld 'Relatietype' kunt u aangeven welk type u de relatie wilt meegeven, bijvoorbeeld een bedrijf, leverancier, persoonlijke vriend, prospect etc. Als u alles heeft ingevuld, klikt dan op Opslaan en de nieuwe relatie zal worden toegevoegd en getoond.

Hoe maak u een bulk relaties kunt importeren vanuit Excel-bestand of Apple-adresboek kunt u hier vinden.