Jazeker!

Indien u samenwerkt met meerdere SpinOffice gebruikers dan hebben alle teamleden een individuele agenda. Binnen het agenda scherm kunt u schakelen tussen uw persoonlijke agenda of de gezamenlijke agenda waar alle afspraken op de dag, in de week of maand getoond worden. Alle afspraken van uw collega's zijn zichtbaar tenzij als afgeschermd gemarkeerd. Om het overzichterlijk te houden heeft iedere collega heeft zijn eigen kleur. Alle afspraken, ook voor de andere teamleden, kunnen worden gemaakt en aangepast door iedereen met de juiste gebruikersrechten.