Ja dat kan, maar het is een Pro-functie. Het SpinOffice logo kan worden vervangen door uw eigen logo. Ga naar Beheer -> CRM voorkeuren -> Bedrijf en klik op 'Bladeren' om uw logo te uploaden vanaf een lokale schijf. Klik op de Opslaan knop om te bevestigen en u bent klaar! Het kan zijn dat u SpinOffice even moet verversen om het logo te zien.

In de Limited account kunt u wel al uw bedrijfslogo toegevoegen, deze wordt dan automatisch al weergegeven indien u Pro-gebruiker bent geworden.