SpinOffice neemt adequate organisatorische en technologische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. SpinOffice deelt absoluut geen informatie met derden.

Onze servers worden 24 uur per dag bewaakt. Onze software en infrastructuur krijgt regelmatig een nieuwe beveiligingsupdate. Ons netwerk is beveiligd door een zakelijke firewall van het hoogste niveau, en alle SpinOffice databases gebruiken SSL codering om uw gegevens veilig te bewaren.