Onze CRM-oplossing kan worden gebruikt op elke Mac (MacBook Pro, Air, iMac van OS X 10.7 en hoger) en op iedere Windows PC.

Mac-gebruikers:

1. Download SpinOffice CRM van onze website.
  2. Open SpinOffice vanuit de downloads-map.
  3. Pak de applicatie uit en open SpinOffice (eventueel vanuit de Launchpad).
  4. Registreer door het invullen van enkele persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam en bedrijfsnaam).
  5. Kies uw eigen wachtwoord en klik op 'Registreer' om de database te maken.

PC-gebruikers:

1. Download SpinOffice CRM van onze website.
  2. Open SpinOffice vanuit de downloads-map.
  3. De software wordt geïnstalleerd op uw lokale schijf, in Programma's. Op uw bureaublad verschijnt een SpinOffice icoon.
  4. Open de software en registreer door het invullen van enkele persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam en bedrijfsnaam).
  5. Kes uw eigen wachtwoord en klik op 'Registreer' om de database te maken.