Onze CRM-oplossing kan worden gebruikt op elke Mac (MacBook Pro, Air, iMac van OS X 10.7 en hoger) en op iedere Windows PC.

Mac users:

1. Download SpinOffice CRM.
  2. Sla de download op wanneer hierom wordt gevraagd.
  3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om te beginnen.
  4. Sleep het SpinOffice-pictogram naar de Applicaties map
  5. Eenmaal voltooid, dubbelklik op SpinOffice binnen uw Applicaties map
  6. Registreer door het invullen van uw persoonlijke gegevens.

PC users:

1. Download SpinOffice CRM.
  2. Sla de download op wanneer hierom wordt gevraagd.
  3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om te beginnen.
  4. Zodra de installatie is voltooid, wordt SpinOffice automatisch gestart
  5. Registreer door het invullen van uw persoonlijke gegevens.

Zodra u de registratie heeft voltooid klik dan op 'Registreren' en u komt meteen in uw CRM-omgeving terecht.