Ja dat kan. Ga naar de relatiekaart van de persoon van wie u alle wijzigingen wilt bekijken en ga naar menu-optie Extra -> Wijzigingen terugzetten om de door alle gebruikers aangebrachte wijzigingen te bekijken.


Om een waarde van een bepaald veld te herstellen, selecteert u het item en klikt u op 'Wijzigingen terugzetten' in de rechterbovenhoek.