De Limited versie is gratis te gebruiken tot 50 items. Items zijn e-mailberichten, bijlagen, documenten en bestanden. Massa import van relaties uit Excel en Apple Contacten worden niet als item gerekend. Wanneer u de 50 items heeft bereikt, vragen wij u om te upgraden naar Pro. U heeft in de Pro versie de beschikking over meer functionaliteiten, ongelimiteerd aantal relaties dat u kunt toevoegen en volledige e-mailintegratie.