SpinOffice start niet op. Wat moet ik doen?

Gewijzigd op Tue, 05 Jul 2022 om 04:42 PM

Er kunnen een paar redenen waarom SpinOffice niet opent. Gelieve de volgende opties bekijken:

• Onjuiste inloggegevens. Zorg ervoor dat u over de juiste inloggegevens beschikt. Indien nodig is er een optie 'Wachtwoord vergeten' op het inlogscherm.
  • Geen internetverbinding. SpinOffice heeft constant een werkende internetverbinding nodig, dus controleer uw verbinding.
  • Firewall blokkeert SpinOffice. Om dit op te lossen, graag het volgende aanpassen:
    • Ga naar Instellingen: Windows Firewall.
    • Klik op de “Een app of onderdeel toegang geven via Windows Firewall” link. Het kan ook "Een programma of onderdeel toegang geven via Windows Firewall” heten. Dit opent een lijst met programma's met checkboxen.
    • Klik op “Instellingen wijzigen”. Om instellingen te kunnen aanpassen, moet u mogelijk op de knop “Instellingen wijzigen” klikken en is een wachtwoord vereist. Dit graag invoeren.
    • Zorg ervoor dat SpinOffice CRM is aangevinkt en dat dit dus wordt toegestaan door de firewall.
    • Sla de instellingen op. Indien u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, klikt u op de knop OK om de firewall-instellingen op te slaan.
    • Gelieve contact opnemen indien u hulp nodig heeft indien het probleem zich blijft voordoen.
  • Geen compatibel Mac OS X-versie. SpinOffice functioneert op Mac OS X 10.11 en latere versies.