Verifieer uw domein met SpinOffice CRM door de SPF-records van uw domein te wijzigen. Deze wijzigingen zorgen ervoor dat alle uitgaande e-mailberichten vanuit uw domein worden verzonden, in plaats van via onze server.

Waar kunt u dit aanpassen? Uw domein provider weet exact hoe en waar dit aan te passen is. Indien u dit zelf wenst te doen, log dan in binnen uw domeinhosting portal. Een SPF-record staat ingesteld in DNS-zone van de domeinnaam.

SPF: Maak een TXT-record voor uw domein met:

v=spf1 include:spf.spinoffice-crm.com ~all

Nadat u de gewenste SPF wijzigingen heeft aangebracht, zullen deze na 24-48 uur actief zijn.