Geen probleem! Nodig uw collega's uit om deel te nemen binnen uw database, geheel vrijblijvend! Laat meerdere gebruikers verbinding maken met de gedeelde database en ervaar de voordelen van SpinOffice voordat u uw Pro licenties aanschaft.

Gebruikers toevoegen kan op elk gewenst moment door het installeren van SpinOffice op PC's / Mac's van uw collega's en ga in SpinOffice naar menu-optie Nieuw -> Collega's uitnodigen en vul de persoonlijke gegevens in om de uitnodiging automatisch te laten versturen. De gebruiker ontvangt direct de uitnodiging en kan inloggen binnen uw database.

In de Pro versie is er de mogelijkheid om rolllen en rechten per gebruiker toe te kennen.