U kunt uw zakelijke en persoonlijke relaties importeren uit CSV of XLS bestand of vanuit Apple Contacten. Ga naar het menu-optie Extra -> Importeren -> Relaties importeren en kies:

CSV of XLS bestand:

Selecteer de optie 'CSV, XLS of .XSLX formaat' en upload uw gegevensbestand van uw lokale computer. Het enige wat u hoeft te doen is een match te maken tussen de kolommen van uw Excel-bestand en het gewenste SpinOffice veld. De applicatie helpt u per kolom in dit proces.

Bepaal ook het relatietype dat de relaties moeten krijgen. Indien dat niet wordt aangegeven dan is de standaard 'Import'. Het is mogelijk om via een massa aanpassing dit achteraf aan te passen indien nodig.

(Opmerking: Om het land-veld te kunnen importeren, zorg er dan voor dat de Excel kolom "Land" de twee letters ISO-landcodes bevat. Voor de volledige lijst: https://countrycode.org)

Apple Contacten:

Deze optie is alleen beschikbaar voor Mac en iPad-gebruikers. Klik op de optie 'Mac contacten' om al uw relaties te importeren. Op de iPad is de optie te vinden in de rechter bovenhoek te vinden indien u op uw naam klikt en kiest voor Relaties importeren.