Mac contacts

Installeer de Relatie Synchronisatie via CardDAV zodat alle relaties in SpinOffice CRM gesynchroniseerd worden naar de Contacten applicatie op uw MacBook of iMac en vice versa! Volg de stappen in de handleiding hieronder.

• Zorg ervoor dat u binnen SpinOffice de relatie-sync heeft geactiveerd, ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie.
  • Ga naar de Launchpad op uw Mac en open Systeemvoorkeuren > Internet Accounts.
  • Klik op het “+” icoon links onderaan.
  • Scrol in het rechtergedeelte van het scherm naar beneden en selecteer Voeg andere account toe.
  • Kies CardDAV account.

• Selecteer als type account: Handmatig.
  • Voer de volgende informatie in:
    • Gebruikersnaam: [voer het e-mailadres in waarop u de activeringse-mail heeft ontvangen]
    • Wachtwoord: [het wachtwoord waarmee u inlogt binnen SpinOffice]
    • Servernaam: https://sync.spinoffice-crm.com
  • Klik op Log in en de account wordt geverifieerd.
  • De sync account is nu toegevoegd als Internet Account.
  • Geef een eigen beschrijving aan deze account, bijvoorbeeld ‘Zakelijke contacten’ of ‘SpinOffice contacten’.
  • De geconfigureerde account is nu toegevoegd en beschikbaar als account in Mac Contacten. Alle relaties in SpinOffice die u gemarkeerd heeft als te synchroniseren zullen spoedig in Mac Contacten in een nieuw adresboek getoond worden.

Het kan 15 minuten duren voordat alle SpinOffice relaties in Mac Contacten staan. Dus houd geduld en ga niet direct de instellingen aanpassen als er niets gebeurd. Mocht echter na 30 minuten de lijst in Contacts nog leeg blijven, neem dan contact met ons op. Alle wijzigingen die u hier of in SpinOffice maakt, wordt op alle apparaten waarop u deze CardDAV account heeft geconfigureerd doorgevoerd.