Installeer de Agenda Synchronisatie via CalDAV zodat events gesynchroniseerd worden van SpinOffice CRM naar uw Mac Agenda applicatie en vice versa! Volg de stappen die hieronder staan beschreven.

• Zorg ervoor dat u binnen SpinOffice de agenda-sync heeft geactiveerd, ga naar menu-optie Beheer -> Persoonlijke instellingen -> Synchronisatie.
  • Ga naar de Launchpad op uw Mac en open Systeemvoorkeuren -> Internet Accounts.
  • Klik op het “+” icoon links onderaan.
  • Scrol in het rechtergedeelte van het scherm naar beneden en selecteer Voeg andere account toe.
  • Kies CalDAV account.
    Internet accounts.png

• Selecteer als type account: Handmatig.
  • Voer de volgende gegevens in:
    • Gebruikersnaam[voer het e-mailadres in waarop u deze link heeft ontvangen]
    • Password: [het wachtwoord waarmee u inlogt binnen SpinOffice]
    • Server: https://sync.spinoffice-crm.com
  • Klik op Log in en de account wordt geverifieerd.
  • De sync account is nu toegevoegd als 'Internet Account'.
  • Geef een eigen beschrijving aan deze account, bijvoorbeeld ‘Zakelijke agenda’ of ‘SpinOffice agenda’.
  • Vink de Reminders optie aan.
  • Alle agenda-items in SpinOffice worden nu in uw Mac Agenda applicatie getoond. U kunt in de agenda applicatie de kleur van deze agenda aangeven.
  • Het kan voorkomen dat Mac Agenda een 404-error geeft. Gelieve deze aan ons doorgeven zodat we dit direct voor u kunnen fixen!

Het kan 15 minuten duren voordat alle afspraken uit SpinOffice in Mac Agenda staan. Dus houd geduld en ga niet direct de instellingen aanpassen als er niets gebeurd. Mocht echter na 30 minuten de agenda nog leeg blijven, neem dan contact met ons op. Alle wijzigingen die u hier of in SpinOffice maakt, wordt op alle apparaten waarop u deze CalDAV account heeft geconfigureerd doorgevoerd.