U kunt onze Limited versie gratis gebruiken zo lang als u wilt totdat u de opslaglimiet van 50 handmatig toegevoegde items heeft bereikt. Alle e-mailberichten die u verstuurd en bestanden die u importeert worden als item gerekend. Massa import van relaties (Excel file en Apple Contacten) en het binnenhalen van uw inkomende e-mails tellen niet mee als item.

U ontvangt een melding wanneer u de opslaglimiet heeft bereikt. U dient te upgraden naar Pro om meer items toe te kunnen voegen.

Indien u upgrade ontvangt u onbeperkte opslag van relaties, volledige e-integratie, dagelijkse back-ups, ondersteuning en meer functionaliteiten. De verschillen tussen Limited en Pro vindt u hier.